Cihan Haber Ajansı Gündemi

TBMM Genel Kurulu'nda, Anayasa değişikliği teklifinin görüşmelerine devam edilecek. (11.00)

Irak eski Başbakanı Iyad Allawi, Cumhurbaşkanı Abdull

  TBMM Genel Kurulu ' nda , Anayasa değişikliği teklifinin görüşmelerine devam edilecek . ( 11 . 00 )

Irak eski Başbakanı Iyad Allawi , Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek . ( 16 . 00/14 . 30 )

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay , ' Telif Hakları ' konusunda basın toplantısı düzenleyecek . ( 10 . 30 )

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , TCK Genel Müdürlüğü ' nde karayolları toplantısına katılacak . ( 10 . 00 )

Bosna-Hersek Genelkurmay Başkanı Korgeneral Mladin Miloyciç , Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ' u ziyaret edecek . ( 09 . 20 )

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf , Meclis ' te düzenlenen çocuklar konulu panelde konuşacak . ( 16 . 00 )

Ankara Devlet Konukevi ' nde Tatar Milli Şairi Abdullah Tukay ' ı anma gecesi düzenlenecek . ( 20 . 00 )

Kodeks Alimentarius Komitesi Gıda Maddelerindeki Bulaşanlar Kodeks toplantısının 4 . oturumu İzmir ' de yapılacak . ( 10 . 00 )

Strateji Uzmanı ve Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ercan Çitlioğlu , İzmir ' de " Ermeni Sorunu ve Medya " konulu bir konferans verecek . ( 14 . 00 )

Yeni Zelanda Başbakanı John Key , İstanbul Erkek Lisesi ' ni ziyaret ederek , okul mezunlarının toplantısına katıldıktan sonra , öğrencilerle buluşacak . ( Saat : 11 . 00 )

Çukurova Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlene ' Türkiye geleceğini konuşuyor " konferanslarına Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof . Dr . Süheyl Batum katılıyor . ( 18 . 30 )

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş , Haliç için özel olarak tasarlanan ' Hasköy ' vapurunun hizmete alınmasıyla ilgili törene katılacak . ( 11 . 00 )

SPOR

Beko Basketbol Ligi ' nda play-off maçlarına katılacak takımların teknik direktörleri ve kaptanları federasyon yetkilileriyle bir araya gelecek . ( 11 . 00 )

Erzurum 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili basın toplantısında spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve GSGM Müdürü ile Türkiye ' nin ünlü markaları bir araya gelecek . ( 11 . 00 )

Turkcell Süper Lig ' de 31 . haftanın son maçında Eskişehirspor - Trabzonspor karşı karşıya gelecek . ( 20 . 00 )

Bank Asya 1 . Lig ' de 32 . hafta Bucaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adanaspor - Kartalspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak ( 20 . 00 )