Sakarya'da Boğulma

Geyve ilçesinde, Sakarya nehri göletlerinde ağ ile balık avlayan 4 kişinin içinde bulunduğu kayığın batması sonucu bir kişi boğuldu.

Sakarya'da Boğulma
  Olay , Geyve ilçesine bağlı Kışlaçay köyü yakınlarında bulunan gölette meydana geldi . Ünal Serdoğlu ( 25 ) , arkadaşları Müfit Berber , Şenol Köş ve Hakan Köş ile birlikte daha önce attıkları ağı toplamak için ufak kayıkla gölete açıldı . Bir süre sonra kayığın su almaya başlaması üzerine 4 kişi kayıktan atladı . Ünal Serdoğlu ayakları ağa takılması sonucu suda batmaya başladı . Arkadaşları Ünal Serdoğlu ' nu kurtarmak istediler ancak başaramadılar . Üç kişi yüzerek kurtulurken ağa katılan Ünal Serdoğlu bir süre
sonra suda kayboldu . Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Sakarya Valiliği Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekibi gölete girerek ağı çekti . Ağın çekilmesiyle birlikte Serdoğlu ' nun cesedi kıyıya geldi . Cesedin sudan çıkarılması sırasında arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu . Serdoğlu ' nun cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu ' na gönderildi .