Hafta Sonu Mesire Alanları Doldu Taştı

Adıyaman'da hafta sonu havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar mesire alanlarına akın etti.

Hafta Sonu Mesire Alanları Doldu Taştı
  Sabahın erken saatlerinde piknik hazırlıklarına başlayan vatandaşlar , ailelerini de alarak mesire alanlarına akın etti . Kentin çeşitli mesire alanlarına giderek haftanın yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalışan vatandaşlar , bir yandan oyun alanlarında eğlenirken diğer yandan piknik yapmanın keyfini yaşadı . Mesire alanları , hafta sonu ülkenin çeşitli illerinden gelen misafirlerini ağırlamaya çalışan vatandaşların da uğrak yeri oldu .
Öte yandan havanın güzel olmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar ise ziyaretlere giderek adaklarını kesti . Kesilen adakları kazanlarda pişiren vatandaşlar , pişirdikleri yemekleri ziyarete gelenlere ikram etti .
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte fırsat buldukça piknik alanlarına ailece geldiklerini dile getiren vatandaşlar , bu şekilde hem haftanın stresi attıklarını hem de çocuklarının oyun alanlarında rahatça eğlenebildiklerini ifade ettiler . Çocuklar ise ailece pikniğe gelebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi .
Ayrıca , güneşin sıcaklığını hisseden gençler ve çocuklar haftanın son gününde çay ve barajlar da serinlemeyi tercih etti .