Ödüller Sahibini Buldu

Afyonkarahisar Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile düzenlenen 'Memleket Sevgisi' resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Ödüller Sahibini Buldu
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Oruçoğlu Termal Otel sponsorluğunda Afyonkarahisar Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ' Memleket Sevgisi ' konulu resim yarışmasında 25 bin resim ödül için yarıştı .
ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ
Ödül törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu , Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı , Hava Meydan Komutanı Hv . Kurmay Albay Cengiz Tatar , İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli , İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım , BARO Başkanı Mümtaz Akıncı , ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile öğrenciler ve aileleri katıldı .
25 BİN ESER KATILDI
Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu , ' Memleket Sevgisi ' korulu resimlerin çok anlamlı olduğunu söylerken , İl Milli Eğitim Müdür ' ü Hidayet Yıldırım ise Türkiye genelinde 25 bin eserin yarıştığını belirterek , " 25 bin resmi 590 üniversite öğretim üyesi ve Milli Eğitim Resim öğretmenlerinden oluşan komisyon inceledi " dedi .
BİRİNCİ 8 . SINIF ÖĞRENCİSİ KADER
Yarışmada birinci olan Anakara Bilim Sanat Merkezi 8 . sınıf öğrencisi Kader Macar ' a ödülünü Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu verdi . Yarışmada ikinci olan Kütahya Dumlupınar İlköğretim okulu 8 . sınıf öğrencisi Havva Altınbaş ' a ödülünü Hava Meydan Komutanı Hv . Kurmay Albay Cengiz Tatar , üçüncü olan Adapazarı Sabiha Hanım İlköğretim okulu 5 . sınıf öğrencisi Şevval Özer ' e ise ödülünü Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı verdi .