Mahammed Müferre:

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) yatırımcılarla bir araya geldi, yatırımcılar "Tavşanlı tanıtım bölümünü geçti. Artık iş yapma zamanı. Siz proje getirin bir finansman sağlayalım" dediler.

  TTSO Başkanı Davut Efe ve Başkan Yardımcısı Mustafa Göktekin ' in ev sahipliğinde Suudi Arabistan Kalkınma Ajansı Başkanı Muhammed Müferre ve TASCA Başkanı Muhammed Adil ile MÜSİAD Şube Başkanı Tahir Kalgın , Başkan Yardımcısı Ali Kuruçay ve AL GHURAİR Firmasının mühendisleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi .
Toplantıda şu ana kadar yapılan çalışmaların genel değerlendirmesi masaya yatırılırken , Tavşanlı ' nın tanıtımının artık tamamlandığı ve sıranın iş yapmaya geldiği kararı çıktı .
Suudi Arabistan Kalkınma Ajansı Başkanı Muhammed Müferre ve TASCA Başkanı Muhammed Adil Tavşanlı ' nın belirli bir karizmasının oluşturulduğunu kaydetti . Toplantıda girişimcilere seslenen katılımcılar , " Tavşanlılılar ' dan proje istiyoruz . Siz projenizi getirin bizler finansman sağlayalım . Gerekirse size ortak bulalım . Kalkınma için el ele , omuz omuza verelim . İlçenin çok iyi reklamı yapıldı . Ekonomi platformunda belli bir karizma sağlandı . Artık sıra iş yapmaya geldi " dediler .
Belediye Başkanı Mustafa Güler ' in de iştirak ettiği toplantı sonrası yetkilerle tek tek konuşarak bilgi alan TTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Göktekin , kendilerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti .