Türk İmar Sen'den vekillere tehdit

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü çalışanlarının döner sermayeden pay almamalarını öngören kanun tasarısının Meclis komisyonundan geçmesi ile ilgili açıklama yapan Kamusen'e bağlı Türk İmar Sen il temsilcisi Adnan Türkay milletvekillerinin işlemlerini yapmamakla tehdit etti.

Türk İmar Sen'den vekillere tehdit
  Kamusen ' e bağlı Tü ; rk İmar Sen il temsilcisi Adnan tü ; rkay , tapu ve kadastro bö ; lge mü ; dü ; rlü ; ğü ; ö ; nü ; nde basın aç ; ıklaması yaptı .

Tü ; rkay yaptığı aç ; ıklamada , ' Tapu ve Kadastro Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; teşkilat ve gö ; revleri hakkındaki kanun tasarısı TBMM Bayındırlık İmar , Ulaştırma ve Turizm Komisyonu ' nda kabul edilmiştir ' diye konuştu .

İl Temsilcisi Tü ; rkay , ' Ne yazık ki tapu ve kadastro ç ; alışanlarına dö ; ner sermayeden pay ö ; denmesini ö ; ngö ; ren dü ; zenleme tasarı metninden , Bayındırlık İskan Bakanı Sayın Mustafa Demir tarafından hü ; kü ; metin uygun gö ; rmediğini beyan ederek tasarıdan ç ; ıkarılmıştır ' dedi .

Tapu ç ; alışanlarına reva gö ; rü ; len bu muamele karşısında bir ç ; ağrıda da bulunan Tü ; rk İmar Sen İl Temsilcisi Adnan Tü ; rkay , ' Milletvekillier bizim dö ; ner sermaye talebimize kulak tıkadılar , bizlerde tapu ç ; alışanları olarak dairelerde milletvekillerinin işlemlerini yapmıyoruz . Bu konuda da eylemde olduğumuzu beyan edelim ' şeklinde konuştu . Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı .