Trabzoncell 61 Bin Aboneye Ulaştı

-TRABZONCELL 61 BİN ABONEYE ULAŞTI -TRABZONSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ŞENER:  'SKOR NE OLURSA OLSUN SAHADA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN  TARAFTARIMIZIN BURADA DA -

 

-TRABZONCELL 61 BİN ABONEYE ULAŞTI

-TRABZONSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ŞENER :

' SKOR NE OLURSA OLSUN SAHADA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN

TARAFTARIMIZIN BURADA DA YANIMIZDA OLDUĞUNU GÖRMEK

ÇOK GÜZEL '

TRABZON ( A . A ) - 23 . 04 . 2010 - Trabzonspor ' un mobil sanal operatör hizmeti TrabzonCell , 61 bin aboneye ulaştı .

' Hattıni Bil ' sloganıyla 8 ayda 61 bin abone rakamına ulaşan TrabzonCell , yıl sonuna kadar abone sayısını 140 bine çıkartmayı planlıyor .

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener , konuyla ilgili yaptığı açıklamada , her gün ortalama 260 kişinin TrabzonCell ' li olduğunu belirterek , ' Şu an 4 kulüp , mobil telekomünikasyon alanında ciddi bir rekabet içinde . Verilere baktığımız zaman görüyoruz ki bu alanda rakiplerimizin yanında daha iyi bir noktadayız ' dedi .

Yerel bir marka olmasına rağmen satış rakamlarının rakiplere kıyaslandığında daha iyi olduğunun görüldüğünü ifade eden Şener , ' Yıl sonuna kadar ulaşmayı hedeflediğimiz 140 bin abonenin yılın ortasına gelmeden yüzde 50 ' sine yakınını gerçekleştirdiğimizi görüyoruz . Sonuçta bizim taraftar sayımıza oranlarsak bu rakamın rakiplerimize oranla bir başarı örneği olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ' diye konuştu .

Şener , Trabzonspor ' un ' aidiyet duygusu oldukça yüksek ' bir taraftar kitlesine sahip olduğuna dikkati çekerek , şunları kaydetti :

' Lisanslı ürün kullanmaktan taviz vermeyen , 3 nesil aynı takımı tutan tek taraftar kitlesiyiz diyebilirim . Bunun sonuçlarını da aldığımızı görüyorum . Skor ne olursa olsun sahada bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın burada da yanımızda olduğunu görmek çok güzel . Sonuçta sahada rekabetin bir benzerini burada yaşamaktayız . Bu yüzden TrabzonCell ' e , doğal olarak da kulübüne destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum . Henüz TrabzonCell hattına sahip olmayan herkesi de bir an önce aramıza davet ediyorum . '

( ORH-MTE )

23 . 04 . 2010 10 : 56 : 43