Terk edilmiş mekanları bulan web sitesi

Sahiplerine yıllarca hizmet ettikten sonra terk edilen gizemli mekanlar bu sitede

Terk edilmiş mekanları bulan web sitesi
  Pek ç ; oğumuz ç ; ocukluğumuzda yaşadığımız veya gezdiğimiz yerlerde terk edilmiş , kö ; hne ama hakkında anlatılanlarla tü ; ylerimizi diken diken eden mekâ ; nlar gö ; rmü ; şü ; zdü ; r . Ya perili olduğu iddia edilir , ya da zamanında orada ç ; ok ilginç ; alışkanlıkları olduğu sö ; ylenen insanların yaşadığı anlatılır . Ç ; ocuklukta hafızalara kazınan bu terk edilmiş yerlerle ilgili merakınız eğer hala devam ediyorsa , size dü ; nyanın farklı yerlerindeki ilginç ; hikayelere sahip terk edilmiş mekanları tanıtan bu web sitesi ilginizi ç ; ekebilir . . .

Abandoned Places ( terk edilmiş mekanlar ) adlı bu web sitesi başlangıç ; ta size gezmesi biraz zor gibi gelebilir . Dairesel ç ; izgilerden oluşan tasarımı ile gerç ; ekten de en kullanıcı dostu sitelerden biri olmasa da , tanıttığı mekanların gizemlerine uygun bir tema olduğu dü ; şü ; lmü ; ş . Mekanları tanımak iç ; in sağ tarafta bulunan Photo Gallery başlığı altındaki rakamlardan birine tıklayabilir , ardından da terk edilmiş mekanların ilginç ; hikayelerini okumaya başlayabilirsiniz .

Hala geliştirilmekte olan siteye yeni ve ilginç ; hikayeler zaman iç ; erisinde eklenmeye devam ediliyor . İngilizce olan siteye şuradan erişebilirsiniz .