Osmancık'ta Bayram Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çorum'un Osmancık ilçesinde coşku ile kutlandı. Kutlamalara anaokulu öğrencileri damgasını vurdu.

Osmancık'ta Bayram Coşkusu
  Bayram etkinliklerine Osmancık Kaymakamı Faruk Bekarlar , Belediye Başkanı Bekir Yazıcı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Çağlar , Garnizon Komutanı Levent Öztürk , İlçe Müftüsü Ahmet Ekiz katıldı . Saygı duruşundan bulunulması ve İstiklal Marşı ' nın okunması ile başlayan program , ilköğretim öğrencilerinin okudukları şiirler ve türkülerle devam etti . Bayram etkinliğinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri Trakya yöresine ait halk oyunlarını , Org . Ahmet Çörekçi YİBO öğrencileri de Karadeniz halk
oyunlarını sergilediler .
Sportif faaliyetlerde başarı gösteren öğrenciler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kızılay Osmancık Şubesi ' nin düzenlendiği Kızılay konulu resim yarışmasında ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ' nün düzenlemiş olduğu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile etkinlikler sona erdi .
Her yıl 23 Nisan ' da geleneksel olarak düzenlenen Anaokulu Çocuk Şenliği de renkli görüntülere sahne oldu . Osmancık Şehir Tiyatrosu Sahnesi ' nde gerçekleştirilen Anaokulu Çocuk Şenliği ' nde minik öğrencilerin yıl boyu yapmış olduğu etkinlikler ve eğitim çalışmaları sinevizyon gösterimi ile velilere izletildi . Atatürk ve Çocuk konulu slayt gösterisinin ardından sahne alan minikler , dans gösterileri ve halk oyunları oynayarak doyasıya eğlendiler .
Sincap ve ördeğin hayatını canlandıran bir drama oyunu da oynayan minik öğrencilerin program sonrasında 10 . Yıl Marşı eşliğinde yıldız şekli oluşturmaları ayakta alkışlandı .