Mıtchell İle Netanyahu Görüştü Tel Aviv

-MITCHELL İLE NETANYAHU GÖRÜŞTÜ TEL AVİV (A.A) - 23.04.2010 - ABD'NİN ORTA DOĞU TEMSİLCİSİ GEORGE MİTCHELL, İSRAİL BAŞBAKANI BİNYAMİN NETANYAHU İLE G

 

-MITCHELL İLE NETANYAHU GÖRÜŞTÜ

TEL AVİV ( A . A ) - 23 . 04 . 2010 - ABD ' nin Orta Doğu Temsilcisi George Mitchell , İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü .

Kudüs ' te yaklaşık 1 , 5 saat süren Mitchell-Netanyahu toplantısı sonrasında bir açıklama yapan Netanyahu ' nun Söszcüsü Nir Hefetz , görüşmeyi " iyi " olarak tanımladı ve ikilinin barış görüşmelerini yeniden başlatma konusuna yoğunlaştıklarını söyledi .

İsrail radyosu da görüşmede Mitchell ' in İsrail ile ABD arasında sarsılmaz bağlar bulunduğunu belirttiğini , iki ülke arasındaki özel ilişkilerin daha da güçleneceğini söylediğini bildirdi .

Radyoya göre görüşmede Mitchell , Obama yönetiminin , İsrail ve Filistinliler arasında iki devletli çözüme dayalı olarak kapsamlı bir barış anlaşmasına götürecek şekilde , İsrail ve ABD ' nin ortak çıkarlarını ilerletmeye çalıştığını kaydetti .

Mitchell ' in İsrail ve Filistin ' deki 3 günlük temaslarının sonucunda , iki taraf arasında dolaylı görüşmelerin başlayacağına yönelik bir açıklama yapabileceği umudu dile getiriliyor .

23 . 04 . 2010 16 : 56 : 09