Kutlamada Partner Krizi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, hazırlık sınıfı öğrencisinin kendine sırtını dönen partnerini dans etmeye ikna etmeye çalışması, ilginç görüntüler oluşturdu

  Muğla ' nın Bodrum ilçesinde , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında , hazırlık sınıfı öğrencisinin kendine sırtını dönen partnerini dans etmeye ikna etmeye çalışması , ilginç görüntüler oluşturdu .
Bodrum ' da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutladı . İlçedeki kutlamalarda ilk önce Bodrum Belediye Meydanı ' ndaki Atatürk anıtına çelenk sunuldu . Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ' nın okunmasının ardından kutlamalara ilçe stadında devam edildi . Statta , tören geçişinin ardından öğrenciler , rengarenk kıyafetleri ile hazırladıkları gösterileri sundu .
Öğrencilerin gösterilerinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu hazırlık sınıfının gösterisi sırasında ilginç bir olay yaşandı . 6 yaşındaki Ömer Özer kendi ile aynı yaşta olan partneri Gizem Uysal ' ın sırtını dönmesi nedeni ile dans edemedi . Ömer Özer ' in partnerini ikna çabaları izleyenleri güldürürken , küçük öğrenci zor anlar yaşadı . Gösteri bittiğinde dans edemeyen Ömer Özer ' e partneri elini tutturmadı .
Sahanın kenarına gelindiğinde ağlayan Gizem Uysal ' ı annesi Melek Uysal teselli etmeye çalıştı . Melek Uysal , " Ömer ile güzel oynuyorlardı . Ancak bugün sanırım sıcak havanın ve heyecanın da etkisi ile böyle bir durum ortaya çıktı " dedi .
Ömer Özer ' in sinirli olduğu gözlendi . Öğretmenlerin öğrencileri barıştırma çabaları da sonuç vermedi . Ömer , kendisine verilen şekeri arkadaşına ikram etti ise de Gizem şekeri de almadı .
Kasım ayından bu yana bu gösteriye hazırlandığı kaydedilen öğrencilerin okuldaki hazırlıklarının gayet uyum içerisinde geçtiğini belirten Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Gerger , öğrencilerin heyecanlanmasından kaynaklı bir durum olduğunu düşündüğünü söyledi .
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir , Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan , Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Behçet Tufan Turan , Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Deniz Şayan , kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler , gaziler ve vatandaşlar katıldı . Törende Gürcistan , Yunanistan , Bulgaristan , Makedonya ve Bosna-Hersek ' ten gelen çocuklar da hazır bulundu .
Tören sonunda dev Türk bayrağı ile Atatürk posteri açıldı .