Kula Eml Mansiyon Ödüllü Aldı

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen, "Manisa'nın Tarihi ve Doğal Güzellikleri" konulu 3

Kula Eml Mansiyon Ödüllü Aldı
  Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen , " Manisa ' nın Tarihi ve Doğal Güzellikleri " konulu 3 . Manisa Web Tasarım Yarışması ' nda Kula Hacı Ömer Özboyacı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mansiyon ödülü aldı .
Manisa Valiliği ile Celal Bayar Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen yarışmada , Kula Hacı Ömer Özboyacı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Uğur Delibay , Ayşe Özkurt , Mehmet Sözer , Mustafa Yıldızhan " Tarihi Kula Evleri ' sloganıyla hazırladıkları web sitesi mansiyon ödülüne layık görüldü . Ayşe Özkurt , " Proje danışman öğretmenimiz Fatih Cenger gözetiminde arkadaşlarımızla birlikte yarışmaya katıldık . Kula ilçemizin tanıtımını sağlayabilecek bir site oluşturduk . Bu projenin ortaya çıkmasında bize yardımcı olan okul yönetimine , arkadaşlarıma ve bütün öğretmenlerine teşekkür ediyorum . " dedi .
Proje Danışman Öğretmeni Fatih Canger , " Manisa Bilişim Web Tasarım Yarışması , CBÜ Bilgi İşlem Dairesi ' nin katkılarıyla 3 yıldır amatör ruhla düzenleniyor . Amaç , öğrencilere bilişim sektörünü sevdirmek ve ileride yetişecek tasarımcılara zemin hazırlamak " dedi . Okul müdürü Mehmet Saracaloğlu da projede görev alan öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti .