İstikbal Göklerde

Gültepeli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ege Air şirketine ait uçakla İzmir semalarından kenti izledi.

  Uçakları ve havaalanını sadece filmlerden gördüklerini belirten öğrenciler , Ege Air isimli havacılık şirketi tarafından ağırlandı . Çocuklar , önce Adnan Menderes Havaalanı ' nda uçuş hakkında bilgi aldı . Uçakları tanıyan Gültepe Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri , CESSNA 172 model uçak ile 3 ' er kişilik gruplar olarak havalandı . Güvenlik konusunda bilgilendirilen çocuklar , gökyüzünde dakikalarca uçmanın keyfini yaşadı .
Adnan Menderes Havaalanı Kontrol Kulesi ' nde de sistemler hakkında bilgi alan öğrenciler , en güzel 23 Nisan hediyesini kendilerine armağan eden şirketin Genel Müdürü Zafer Halidi ' ye teşekkür etti . Uçmadan önce çok heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar , aldıkları keyfi , " Her şey ufacık gözüküyor " sözleriyle anlattı .
Çocukları sevindirmenin mutluluğunu taşıyan Zafer Halidi de yaptığı açıklamada , " Biz şirket olarak 23 Nisan ' da 23 başarılı çocuğu sevindirmek , onlara unutamayacakları bir gün yaşatmak istedik . Sanırım bunu da bir ölçüde başardık " şeklinde konuştu .