'Eyvah Eyvah'a Geyikli'de özel gala

'Eyvah Eyvah' filmine, bir bölümünün çekildiği Çanakkale'nin Geyikli beldesinde gala yapıldı.

 

Galaya , başrol oyuncuları Ata Demirer , Ö ; zge Şakrak Borak ile yö ; netmen Hakan Algü ; l ile film ekibi de katıldı .

Gecede bir konuşma yapan başrol oyuncusu Ata Demirer , Kuzey Ege coğrafyasında ç ; ekilen hikayenin , aynı sıcaklıkta geç ; tiğini ve hem yö ; re halkının , hem de Tü ; rkiye ' nin filmi sahiplendiğini sö ; yledi .

Demirer , yaz aylarını bö ; lgede geç ; irdiğini belirterek , yazları burada yaşadığını ve şu anda kendisini İstanbul ' a bağlayan ç ; ok fazla şeyin olmadığını dile getirdi .

Bir dizide oynamış olsa buraya gelemeyeceğini vurgulayan Demirer , şunları anlattı :

' Boş zamanım var , geldim ve burada tatil yapıyorum . Filmin devamı iç ; in bir takım fikirlerim var ama oluşmuş fikirler değil . Benim iç ; in filmi izleyenlerin sayısından ç ; ok , seyreden insanların ne hissettikleri daha ö ; nemlidir . İnsanların filme tekrar tekrar gittiklerini duyduğumda daha mutlu oluyorum . Filmle ilgili şimdiye kadar negatif bir şey gelmedi . Pozitif , sıcak ve samimi beğenilerini herkes bir şekilde ifade ediyor . En hoş olanı ise filmin iç ; inden herkesin komik bir sahnesi var .

Herkes iç ; inden bir espri seç ; erse kendine , o iş aslında teknik olarak ç ; ok sağlam demektir . Ben buna gö ; sterilerden ç ; ok alışığım . Mesela gelir ü ; ç ; beş kişi ve muhabbet ederiz . Biri der ki belgeseli sevdim , biri der ki reklamı sevdim . Bu , iç ; indeki malzemenin ç ; ok yoğun olduğunu gö ; steriyor . Hiç ; tanınmadan ö ; nce bile buranın insanının ç ; ok naif ve ç ; ok derin meseleleri varmış gibi figü ; ratif bir hali vardır . O benim hep ilgimi ç ; ekmiştir ve onu senaryoya yansıttım . '

Bö ; lgeye ilk kez 1990 yılında gelerek , Assos beldesinde mü ; zisyen olarak ç ; alıştığını sö ; yleyen Demirer , o yıllarda buraya aşık olduğunu kaydetti .

Galaya katılanlar daha sonra filmin gö ; sterimini izlemek ü ; zere belde pazar yerinde kurulan aç ; ık hava sinemasına geç ; ti .

Burada filmin başrol oyuncuları Demirer ve Borak ile yö ; netmen Algü ; l ' e beldenin tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı plaket verildi .