Avea'dan müşterilerine hediyeler

Avea'dan Müşterilerine Yıldönümü Hediyeleri

Avea'dan müşterilerine hediyeler
  Tü ; rkiye ' nin mü ; şterilerini en ç ; ok konuşturan operatö ; rü ; Avea , mü ; şterilerine , Avealı olma yıldö ; nü ; mlerinde , ü ; cretsiz konuşma , SMS ve mobil internet kullanımı hediye ediyor .

Avantajlı tarifelerinin yanı sıra dü ; zenlediği kampanyalarla da mü ; şterilerine kazandıran Avea , mü ; şterilerine Avealı olma yıl dö ; nü ; mlerinde GSM iç ; erikli hediyelerle kutluyor .

Kampanya kapsamında Avea , 1 gü ; n boyunca geç ; erli olacak şekilde 4 yıla kadar Avealıolan tü ; m mü ; şterilerinden kamu faturalı mü ; şterilerine , 100 şebeke iç ; i dakika ile 100 adet her yö ; ne SMS , bireysel faturalı mü ; şterilerine şebeke iç ; i sınırsız konuşma ve her yö ; ne 100 SMS , faturasız hat sahibi mü ; şterilerine şebeke iç ; i sınırsız konuşma ve 5 MB data hediye ediyor .

Avea , en az 5 yıldır Avealı olan mü ; şterilerinden kamu ve bireysel faturalı mü ; şterilerine , 1 gü ; n boyunca şebeke iç ; i sınırsız konuşma ve her yö ; ne 100 SMS , ö ; n ö ; demeli hat kullanan mü ; şterilerine ise şebeke iç ; i sınırsız konuşma , her yö ; ne 100 SMS ve 100 MB internet kullanımı hediye ediyor .

Mü ; şteri memnuniyetini sağlama konusunda ö ; nemli yeniliklere imza attıklarını belirten Avea Mü ; şteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Mü ; dü ; r Yardımcısı Orç ; un Onat , konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede ; &ldquo ; Avea olarak mü ; şteri değerini ve bağlılığını artıracak yeni uygulamaları hayata geç ; irme ilkesi ile ç ; alışmaya devam ediyoruz . Bu kapsamda mü ; şterilerimize Avealı olma gü ; nlerinde , Avea mü ; şterisi olma sü ; resine bağlı olarak gö ; rü ; şme sü ; resi , SMS gö ; nderim hakkı ve mobil internet kullanımı hediye ediyoruz . Ayrıca mü ; şterilerimizin doğum gü ; nlerinde de kendilerine ö ; zel sü ; rprizler yaparak GSM iç ; erikli hediyeler sunuyoruz&rdquo ; dedi .