Yazar Ahmet Ümit Çocuklarla Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü yazar Ahmet Ümit'i ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi, birçok ünlü esere imza atan ve çocuk masalları kitapları da yazan ünlü yazar Ahmet Ümit'i "Ahmet Ümit ile Masal Atölyesi'' adı altında çocuklarla buluşturdu. Yazar Ahmet Ümit'in çocuk kitaplarından olan ''Masal Masal İçinde'' isimli hikaye kitabını okuyan 100 ilköğretim öğrencisiyle Masal Parkı Şato Restoran içerisinde masal atölyesi çalışması yaptı. Yazarla Ahmet Ümit ile kitabı değerlendiren öğrenciler ünlü yazarla birlikte yeni bir masal yazdılar.
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen çeşitli ilköğretim okullarından gelen 100 öğrenciye Büyükşehir Belediyesi tarafından tişört ve ajanda hediye edildi. Ünlü edebiyatçı Ümit, öğrencilere hediye edilen ''Masal Masal İçinde'' isimli hikaye kitabını imzaladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı adına Dış İlişkiler Daire Başkanı Muhtar Akyol, atölye çalışmasından sonra yazar Ahmet Ümit'e yaptığı bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.