Ünlü programcı Recep Baydurcan (Reco Baba) öldü

Park FM'in ünlü DJ'yi Reco Baba, bu sabaha karşı fenalaşarak hayatını kaybetti. Reco Baba'nın cenazesi Cuma namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.Reco Baba sevenler Facebook'taki 'Reco Baba' sayfasında üzüntülerini paylaşıyor...

Ünlü programcı Recep Baydurcan (Reco Baba) öldü
Herkesin Reco Baba olarak tanıdığı ünlü programcı Recep Baydurcan'ın bu sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenildi. Programcılar ve sevenleri Reco Baba'nın evine akın ederken, henüz Park Fm'den yada resmi internet sitesinden bir açıklama yapılmadı. Evinde ölü bulunan Reco Baba'nın midesine kelepçe taktırdığı ve bu kelepçenin mide kanamasına yol açtığı bu sebeple de hayatını kaybettiği ileri sürülüyor.  Park Fm'de hafta içi sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere program yapan Reco Baba'nın Facebook profilinde sevenleri taziye mesajları yayınlarken, özellikle Ankara gündemine bomba gibi düşen haber pek çok kişiyi derinden üzdü.

Park FM, Recep Baydurcan'ın ölümünü web sitesinde Reco Baba'yı kaybettik başlığı altında bir satırlık haberle duyurdu.

Reco Baba sevenler Facebook'taki 'Reco Baba' sayfasında üzüntülerini paylaşıyor...

RECO BABA'NIN CENAZESİ NE ZAMAN VE NEREDEN KALKACAK?

Yaptığı programlarla milyonların gönlünde taht kurmayı başaran ve Reco Baba lakabıyla ünlenen Recep Baydurcan, bu sabaha karşı fenalaşarak hayatını kaybetti.

Reco Baba'nın ölümüyle ilgili olarak görüştüğümüz Baba'nın asistanı Fatih ( Bitli) beyazgazete.com'a Baba'nın son anlarını ve onu ölüme götüren süreci anlattı.

Fatih, yaptığı açıklamada Baba'nın 25 gün önce Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat olduğunu ve midesindeki kelepçenin çıkarıldığını söyledi. Ameliyatın ardından Reco'nun sık sık rahatsızlandığını belirten Fatih, " Baba dün çok rahatsızlandı, yanında kalmak istedim, çok ısrar ettim ama izin vermedi ve iyi olduğunu söyledi öyle deyince oradan ayrıldım ama içim hiç rahat etmedi sabah olur olmaz Reco'nun Eryaman'da olan evine gittim saat 7.30'du kapıyı çaldım açan olmayınca Reco'nun kardeşini çağırdım. Kapıyı açtık, içeriye girdiğimizde Reco yerde yatıyordu. Ambulansı aradık, doktor geldi ve Reco'nun öldüğünü söyledi. Hepimiz çok ama çok üzgünüz o bizim canımızdı" dedi.

Reco'nun cenazesi evinden Karşıyaka mezarlığı morguna oradan da Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yapılan açıklamada Reco Baba'nın cenazesinin yarın Cuma namazının ardından Karşıyaka mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Reco'nun yakınları ise Ankara Keçiören'de bulunan Adli Tıp Kurumu önünde bekleyişlerini sürdüyor.

Reco Baba'nın cenazesinden izlenimler  ve objektiflere yansıyanlar - Foto Galerisi (tıklayın)