Turgutlu'da Hipermarket Açıldı

Turgutlu girişinde yaptırılan bir hipermarketin açılışı yapıldı

Turgutlu girişinde yaptırılan bir hipermarketin açılışı yapıldı. Mağazanın açılış törenine Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Necmettin Akça, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan ile Kipa üst düzey yöneticileri katıldı.
Mehterin çaldığı marşlar sonrası konuşan Tesco Kipa Ege Bölgesi Direktörü Reha Kargı, "Kipa olarak Ege bölgesinde yatırım yapmaya devam ediyoruz. Turgutlu'ya 38. hipermarketi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turgutlu halkına en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışacağız. Halka kaliteli, taze ve ucuz ürünleri satacağız" dedi. Kargı, doğa dostu olan Kipa Turgutlu mağazasında gün ışığı enerjisi sayesinde 206 bin Kw'lık enerji tasarrufu yapılacağını açıkladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da "Kipa'nın Turgutlu'ya açılmış olması sevindirici bir şey. Halkımın bundan böyle bol çeşidin bulunduğu mağazadan ucuz ve kaliteli mal alacağına inanıyorum. Kipa mağazalarının kurucusu eski İzmir Büyükşehir Belediye başkanlarından Ahmet Priştinayı da rahmetle anıyorum" dedi.
Kipa hipermarketin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Serhat Orhan, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan ile Kipa Ege Bölgesi direktörü Reha Kargı birlikte kesti.