Simavlı Bakkallar Çanakkele'yi Gezdi

Kütahya Simav Bakkallar Odası üyelerine eşleriyle birlikte Çanakkale Şehitliğini gezdirdi

Simavlı Bakkallar Çanakkele'yi Gezdi
Kütahya Simav Bakkallar Odası üyelerine eşleriyle birlikte Çanakkale Şehitliğini gezdirdi. Çanakkale ve şehitlikte bolca hatıra fotoğrafı çektiren Simavlı bakkallar gezmeye doyamadıkları Çanakkale Şehitliğine en kısa sürede tekrar gitmek istediklerini bildirdi.
Simav Bakkallar Odası Başkanı Murat Akan, araştırmacı yazar Bünyamin Tonga rehberliğinde gerçekleştirdikleri Çanakkale gezisinin iki gün sürdüğünü söyledi.
Simavlı bakkalların Çanakkale gezisinde konaklama ve yemek ikramında katkı sağlayan Dumlupınar Turizmin sahibi Murat Erol'a teşekkür ettiklerini ifade eden Simav Bakkallar Odası Başkanı Murat Akan,Çanakkale Savaşının kolay kazanılmadığını gezip gördükten sonra daha iyi anladıklarını kaydetti.
Gezide üyeleriyle birlikte Çanakkale zaferini en güzel şekilde simgeleyen anıtları, müzeleri doğal güzelliklerini de gezip görerek tarihin o eşsiz sayfalarını adeta yeniden yaşama fırsatı bulduklarını vurgulayan Simav Bakkallar Odası Başkanı Murat Akan," Kanının son damlasına kadar mücadeleyi elden bırakmayan ve 275 kiloluk topu tek başına kaldırıp Çanakkale'nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya ispatlayan "Seyit Onbaşı" ve burada mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmetle andık. Gösterilen ilgi bizi çok sevindirdi" dedi.