Ergo Sigorata'dan kahkaha tufanı

Ergo Sigorta yeni reklamlarında Saba Tümer'in kahkasını ve Gülben Ergen'in güler yüzünü sigortalıycak.

Ergo Sigorata'dan kahkaha tufanı
Türkiye’de Ergo Insurance Gruop bünyesinde faaliyet gösteren ERGOİSVİÇRE, Ergo’nun uluslararası operasyonları içinde marka dönüşümünü gerçekleştiren ilk ülke olarak olarak devam etme kararı aldı.
26 Nisan itibariyle Ergo adını kullanacak şirket, yeni ismiyle yaptığı ilk reklam kampanyasının yüzleri ise Gülben Ergen ve Saba Tümer gibi Türkiye’nin sevilen isimleri oldu. Reklamda Ergo, Tümer’in kahkahası, Ergen’in gülen yüzü ‘sigortalanıyor’.
Ergo Türkiye CEO’su Akın Kozanoğlu, ERGO Insurance Group’un Türkiye’ye 300 milyon euro’nun üzerinde yatırım yaptığını kaydederek stratejilerini, 2010-2011 yılları için “yatırım” veya “yeniden yapılanma”, 2011’den sonrası için “büyüme” olarak ikiye ayırdıklarını ifade etti.
Marka, teknoloji, mali bünye güçlendirmesi gibi konulara 40 milyon euro civarında yatırım yapacaklarını ifade eden Kozanoğlu, oto ağırlıklı bir şirket olarak bilindiklerini endüstriyel, kurumsal ve sağlık alanında daha hızlı büyüyen bir politika izlemeye başladıklarının altını çizdi. Bireysel emekliliğe ağırlık vereceklerini belirten Kozanoğlu, Ergo Türkiye’nin 2010 büyüme beklentisini, yüzde 15 olarak belirledi.