Mini Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

SODES Mini Voleybol Turnuvası sonuçlandı.

Mini Voleybol Turnuvası Sonuçlandı
Gaziantep Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen SODES programında ödüller sahiplerini buldu. Kamil Ocak Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcıları Mustafa Ayhan, İbrahim Yurdakul, Nihat Kaynar, Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Kazak ve okul müdürleri katıldı. Törene katılan Vali yardımcılarına ve okul müdürlerine plaket verildi.
SODES programı kapsamında spor eğitimi gören öğrencilerin bazı okullardan seçildiğini, bu okulların katkılarından dolayı okul müdürlerine plaket verildiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla mini voleybol turnuvası etkinlikleri yaptık. Bu etkinliğe SODES kapsamında spor eğitimi gören sporcularımız ve aynı zamanda bazı okullarımız iştirak etti. Etkinliğimize katılan okullara plaket, takımlara kupa, sporculara ise madalya
verdik. Mini voleybol turnuvası etkinliklerine katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
SODES kapsamında çok sayıda öğrenciyi spora kazandırdıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, "SODES projesi 1 Kasım 2009 tarihinde başladı, 1 Kasım 2010 tarihinde sona eriyor. Bay ve bayan çok sayıda öğrenci bu proje kapsamında spor eğitimi alıyor. Bu tür projeler sayesinde gençler sokak yerine spora yöneliyor. Buda bizleri mutlu ediyor. Gençlerin spor yapması için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz" şeklinde konuştu.