Mhp'nin Teşkilatlanma Çalışmaları

MHP Milas İlçe Teşkilatı Selimiye Beldesi'nde parti teşkilatı, belde esnafı ve belde sakinleriyle buluştu

Mhp'nin Teşkilatlanma Çalışmaları
MHP Milas İlçe Teşkilatı Selimiye Beldesi'nde parti teşkilatı, belde esnafı ve belde sakinleriyle buluştu. Yönetim tarafından gerçekleştirilen diğer belde ziyaretlerinde yoğun ilgi gördüklerini belirten İlçe Başkanı Şimşek, gezi sonrası yaptığı değerlendirmede Türk halkının, yapılacak ilk genel seçimde AK Parti'ye ağır bir darbe indireceğini söyledi.
İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş, Belediye Meclis Üyesi Aşkın Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tavaslı ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Selimiye gezisinde, belde esnafı ve belde sakinleriyle buluşuldu. Karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen toplantıda, belde sakinleri özellikle tarımsal faaliyetler ve hayvancılıkla ilgili sorular yöneltti.
MHP iktidarında bunlar değişecek mi sorusuna İlçe Başkanı Şimşek; "Parti programımızda neleri yapacağımızı, hangi konulara öncelik vereceğimizi açıkça beyan ediyoruz. Bu ülkenin en önemli sorunu vazgeçilen üretimdir diyen bir partiyiz. Dolayısıyla üretimden yana olduğumuzu ısrarla vurguluyoruz. Yaşadığımız ekonomik krizden ancak ve ancak üreterek kurtulacağımızı, krizle birlikte artan işsizliğin önüne ancak böyle geçilebileceğini söylüyoruz. Geçmişte bizlere, koalisyon görevi verdiniz. Bu defa sizden tek başına iktidar için destek istiyoruz. Geçmişte şu veya bu partiye oy vermiş olabilirsiniz. Gelin, bu kez Milliyetçi Hareket Partisi'nin çatısı altında buluşalım diyoruz. Bizler bu ülkeyi yönetmeye hazırız" diyerek, belde halkından destek beklendiğini söyledi.