Arda'nın bonusu Lucas Neil

Diyarbakırspor maçında Galatasaraylı taraftarların protestosuna uğrayan ve Bursaspor maçına hazırları sırasında takım arkadaşı Caner ile yumruk yumruğa kavga eden Arda Turan, takım arkadaşı Lucas Niel ile reklam filminde bir araya geldi.

Arda'nın bonusu Lucas Neil
Sevgili Sinem Kobal ile yaşantısının, magazin dünyasında sık sık gündeme gelmesi nedeniyle Sarı-Kırmızı taraftarın tepkisini çeken ve en son olarak takım arkadaşı Caner’in dudağını patlatan Arda Turan, Galatasaray’ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Niel ile kamera karşısına geçti.

Arda Turan ve Lucas Niel sergiledikleri sempatik tavırlarla yeşil saha dışında da ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiler.

Genç yaşta Galatasaray’ın takım kaptanı olan ve son günlerde yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle tepki çeken yıldız futbolcu Arda Turan, bir yandan çok masum biryandan da çok asabi bir insan haline gelebiliyor.

Arda Turan, bu sezon boyunca saha içi ve dışı yaptığı olaylarla spor ve magazin dünyasında sıkça boy gösterdi.

İşte Arda Turan’ın gündemi uzun süre meşgul eden yaşantısı:

AĞZINI BURNUNU DAĞITIRIM SENİN

Sabah basına açık yapılan idmanda 5'e 2 çalışmasında Caner, Arda'ya sert girdi. Sinirlenen Arda, "Kimsin sen? Ağzını burnunu dağıtırım senin" dedi.

Caner'in, "Asıl sen kimsin lan? Adam mısın" sözleri ise ortamı gerdi. Arda yumruğunu Caner'in yüzüne indirdi. Yumruk darbesi ile dudağı patlayan Caner sinirlenirken araya giren diğer oyuncular kavganın büyümesini önledi

BARONİ İLE TARTIŞTI

Bu sezon ilk yarıdaki Fenerbahçe maçı öncesi bir hiç yüzünden Cristian Baroni ile tartıştı, futbolcuların birbirine girmesine neden oldu.

İHTAR CEZASI ALDI

Gaziantep maçında oyundan çıktıktan sonra sahaya girdiği için ihtar cezası verildi.

KENDİ İŞİNE BAK

İlk yarıdaki İstanbul BŞB maçı sonrası yönetici Haldun Üstünel'e "Sen kendi işine bak. Bana karışamazsın" diyerek rest çekti.

HAVALİMANINDA OLAY ÇIKARDI

Fransa'da tatilden döndüğünde yanındaki arkadaşı, havalimanı güvenlik görevlisiyle kavga etti.

DOMUZ GRİBİ OLDU

İki günlük izinde, sevgilisi Sinem Kobal'la Roma'ya gitti, orada domuz gribine yakalanıp döndü.

GÜVENLİK GÖREVLİSİYLE KAVGA ETTİ

Geçen sezon İstanbul BŞB maçında cezalı olmasına rağmen soyunma odasına inmek istedi ve güvenlik görevlisiyle kavga etti.