Amerikan Futbolu
-AMERİKAN FUTBOLU -BOĞAZİÇİ WARRIORS, EFAF CHALLENGE KUPASI İLK MAÇINDA ROMANYA'NIN BÜKREŞ WARRIORS TAKIMINI 46-0 YENDİ (FOTOĞRAFLI) İSTANBUL (A.A)
-AMERİKAN FUTBOLU
-BOĞAZİÇİ WARRIORS, EFAF CHALLENGE KUPASI
İLK MAÇINDA ROMANYA'NIN BÜKREŞ WARRIORS
TAKIMINI 46-0 YENDİ
(FOTOĞRAFLI)
İSTANBUL (A.A) - 21.04.2010 - Türkiye Amerikan Futbolu Ligi'nin (TAFL) son şampiyonu Boğaziçi Warriors, Avrupa Amerikan Futbolu Federasyonu (EFAF) Challenge Kupası (B) Grubu ilk maçında Romanya'nın Bükreş Warriors takımını deplasmanda 46-0 yendi.
Türkiye'nin bu yıl ilk kez yer aldığı EFAF Challenge Kupası'nda mücadele eden İstanbul ekibi, grubundaki ikinci maçını 8 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Stadı'nda Sırbistan'ın Cacak Angel Warriors takımı ile yapacak.
Boğaziçi Warriors, Avrupa mücadelesi dışında TAFL ve Üniversiteler Ligi'nde de başarılı mücadelesini sürdürüyor. TAFL'de 1 Mayıs'ta Gazi Üniversitesi'ne karşı yarı final maçına çıkacak olan Boğaziçi Warriors, Üniversiteler Ligi'nde de 24 Nisan'da Bilgi Üniversitesi ile çeyrek finalde karşılaşacak.
(ERC-ÇET-SSG)
21.04.2010 11:06:46