Yalçın Çakır'dan ilginç itiraf

Ekranların Yalçın Ağabeyi bir televizyon fenomeni Yalçın Çakır, Hülya Avşar Soruyor isimli programa konuk oldu.

 

Renkli anların yaşandığı programda Yalç ; ın Ç ; akır ' a ' Size gü ; lü ; yoruz biz ' diyerek seslenen Avşar Kızı , ' Rahatlığınız aslında bizi gü ; ldü ; rü ; yor . Biraz cü ; mlelerimi dü ; şü ; nerek kurayım . Sizi ç ; ok ç ; abuk sinirlendiriyor insanlar ' şeklinde konuştu .

Avşar Kızı ' nın bu sö ; zlerine ' Son zamanlarda sinirleniyorum ' diyerek karşılık vermeye başlayan Yalç ; ın Ç ; akır , ' Eskiden de biz gü ; lerken , biz kızarken , biz ekran başında kü ; fü ; r ederken bu adam nasıl donuk duruyor diye insanlar kızıyorlardı ' ifadelerini kullandı .

Asıl mesleğinin gazetecilik olduğunu dile getiren Ç ; akır , ' Ben sunucu değilim . Ben gazeteciyim . Medyum Memiş ' e biz program yaptırıyorduk . Sonra anlaşamadık Aykut Oray ' ı davet ettik . Aykut Ağabey ' de de bir sorun ç ; ıktı . O sırada parti ç ; alışmaları vardı kendisinin , patronda kızdı ; ' sen bu işi benim başıma aç ; tın geç ; sen sunacaksın ' dedi . Ben bö ; ylece realitici oldum . Sonrada ü ; stü ; me kaldı bu iş benim bir tü ; rlü ; kurtulamıyorum ' diye konuştu .

İŞTE O ANLAR