Sedat Gezer Ve İsmail Kurt Anısına Futbol Turnuvası

Bafra Belediye Başkanlığı tarafından, 25 Mart 2008 tarihinde silahlı saldırı sonucu öldürülen Bafra Belediyespor teknik direktörü Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt anısına futbol turnuvası düzenlendi

Sedat Gezer Ve İsmail Kurt Anısına Futbol Turnuvası
Bafra Belediye Başkanlığı tarafından, 25 Mart 2008 tarihinde silahlı saldırı sonucu öldürülen Bafra Belediyespor teknik direktörü Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt anısına futbol turnuvası düzenlendi.
Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in başlama vuruşu ile start aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Merkez İlköğretim Okulları Karması arasında oynanan maç öncesi her iki takım kaptanı ve maçın hakemine çiçek veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, takımlardan turnuvanın düzenleniş amacının unutulmamasını istedi.
19 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak halı saha turnuvasına 20 takım katılıyor. 4 grupta 5'erli takımların mücadele edeceği turnuvada gruplarda başarılı olan ilk iki takım bir üst tura çıkacak. Turnuvada çeyrek final maçları 13-14 Mayıs, yarı final maçı 17 Mayıs, final maçı ise 19 Mayıs tarihinde oynanacak.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda finalinin oynanmasının amaçlandığı turnuvada en centilmen takım ve sporcu da ödüllendirilecek.