Ortaca'da Halı Saha Turnuvası

17. Ortaca Çevre, Tarım ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamı içinde yer alan "Mehmet İlhan, Sabri Ertuğrul ve Mehmet Kaplan Halı Saha Turnuvası' başladı.

Ortaca'da Halı Saha Turnuvası
  Halı Saha Futbol Turnuvasına adları verilen ve Ortaca Belediye Spor ' un kurulmasında katkıları olan ve futbol oynayan Mehmet İlhan , Sabri Ertuğrul ve Mehmet Kaplan ' ın biyografları okunarak seyircilere tanıtıldı . Halı Saha Futbol Turnuvası , saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasından sonra açılış konuşmaları ile devam eden halı saha futbol turnuvası ' nda Serbest Grup ve 35 yaş Grubu olarak iki gruba ayrılırken , her iki grupta 29 takım halı saha futbol turnuvasında şampiyon olabilmek için mücadele edecek .
Turnuvanın açılışında konuşan Kaymakam Mustafa Gürdal , " 17 . düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası , Ortacamıza ve takımlarımıza hayırlı olmasını dilerim . Bu tür etkinlikler , kardeşlik , dostluk ve sevgiyi paylaşmak için güzel anlardır . Ben bundan eminim ki , bu halı saha turnuvası ortaca ' ya kardeşlik , dostluk duygusu ve spor ahlakı getirecektir . Turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen Başta Belediye Başkanı ve diğer arkadaşlarımı kutlar , takımlara başarılar dilerim " dedi .
Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise ; " Bu yıl 17 . ncisini yapmak üzere buradayız . Ortacalılar bu tür futbol etkinliklerini vefa duygusu olarak , adlarını vererek sevgi ve saygılarını ifade ediyorlar . Ben Sabri Amcamıza tanrıdan rahmet , Mehmet İlhan ve Mehmet Kaplan ağabeylerimi mutluluk ve sağlıklı bir yaşam diliyorum . Sporun kardeşliğin ve sevginin getirdiği önemli işlevler gören bir faaliyet türüdür . Spor içinde rekabet olurken , galibiyetler ve mağlubiyetler olacaktır . Ben inanıyorum ki bu turnuva sonucuna Ortaca ' nın kardeşliği , sevgisi ve saygısı bir defa daha kazanacaktır . Bu turnuvada katılan bütün takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum . Turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum " diye konuştu .
İlk karşılaşma Gölbaşı ve Ortaca Çarşı takımları arasında başladı .