Fenerbahçe Kaptanı Alex:

-FENERBAHÇE KAPTANI ALEX: -'BEŞİKTAŞ'I YENDİK, ÇÜNKÜ DAHA İYİYDİK VE KAZANMAYA LAYIKTIK' -'KASIMPAŞA MAÇI, BEŞİKTAŞ'TAN DAHA ZOR OLACAK' MADRİD -FEN

 

-FENERBAHÇE KAPTANI ALEX :

- ' BEŞİKTAŞ ' I YENDİK , ÇÜNKÜ DAHA İYİYDİK VE KAZANMAYA LAYIKTIK '

- ' KASIMPAŞA MAÇI , BEŞİKTAŞ ' TAN DAHA ZOR OLACAK '

MADRİD ( A . A ) - 20 . 04 . 2010 - Şenhan Bolelli - Fenerbahçe ' nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza , internetteki resmi sitesinden Portekizce yayınladığı yazısında , ' Beşiktaş ' ı yendik , çünkü daha iyiydik ve kazanmaya layıktık ' dedi .

Hayranlarına hitaben haftanın değerlendirmesini yapan Alex , ' Beşiktaş ' ın sıralamadaki yerinden dolayı biraz rahattım , çünkü onların sadece savunma yapmayı düşüneceklerini gördüğümü itiraf etmeliyim . En erken bir şekilde gol bulmamız gerektiğini aklımdan geçiriyordum , ama hücumumuzda ayağıma gelen ilk topu galibiyet golüne çevirme mutluluğunu yaşayacağımı hayal edemezdim ' şeklinde ifadeler kullandı .

Beşiktaş ' a karşı başka gol fırsatları da bulduklarını , ancak değerlendiremedikleri kaydeden Alex , her derbi maçında olduğu gibi Beşiktaş ' a karşı da büyük heyecan yaşadıklarını belirtti .

' Bilica ' nın , top çıktıktan sonra rakibe dokunduğunu , bu yüzden penaltıyı yanlış bir karar olarak değerlendirdiğini ' dile getiren Fenerbahçe ' nin kaptanı , Bobo ' nun kullandığı penaltı atışını şu sözlerle anlattı :

' Statta bir sessizlik oldu , daha sonra Volkan Demirel ' in patlaması ve stat çılgına döndü . '

Brezilyalı futbolcu , Türkiye Kupası ' nda finale kalarak ve Beşiktaş ' ı yenerek ' zor bir haftayı geride bıraktıklarını ' belirtti .

Alex , lig şampiyonluğu için ise ' Halen Bursaspor ' a bağlıyız , ama en önemlisi maçlarımızı kazanmamız ' görüşünü aktardı .

' Kasımpaşa maçı , Beşiktaş ' tan daha zor olacak . Hepimiz bunun bilincindeyiz ' diyen Alex , ' ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışı için yoğun mücadelenin devam edeceğini , her maçın şampiyonun adını değiştirebileceğini ve lig sonuna kadar bu zorlu çekişmenin süreceğini ' belirtti .

( BOL-SÇ )

20 . 04 . 2010 12 : 13 : 52