Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde gözler yarın oynanacak olan Darüşşafaka Cooper Tires maçına çevrildi

Beko Basketbol Ligi
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde gözler yarın oynanacak olan Darüşşafaka Cooper Tires maçına çevrildi. Turuncu-mavililer, bu karşılaşmadan galip ayrılıp ligde kalmayı da garantilemek istiyor.
Darüşşafaka mücadelesini; 'sezonun en önemli maçı' olarak nitelendiren Baş Antrenör Mete Babaoğlu, bu nedenle de söz konusu karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını, kazanmaları halinde de ligden düşme tehlikesini de tamamen üzerlerinden atmış olacaklarını dile getirdi. Babaoğlu, rakiplerinin ligden düşmüş olmasının kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, taraftarların da kendilerine vereceği tribün desteğiyle birlikte salondan mutlu sonla ayrılmak istediklerini söyledi.
Mete Babaoğlu, "Ligde artık geri dönüşü olmayan bir yola giriyoruz ve bu yolda da hatanın telafisi yok. Tam da bu noktada yarın bizim için sezonun en önemli karşılaşması olarak nitelendirebileceğim bir maça çıkıyoruz. Darüşşafaka ile evimizde oynayacağımız maç çok önemli ve mutlaka kazanmalıyız. Herkes bunun bilincinde ve bizde yapılması gerekeni yapmak zorundayız" dedi. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 64-60 kaybettikleri Tofaş karşılamasını da değerlendiren Babaoğlu, deplasman takımı
olmanın dezavantajını yaşadıklarını, rakiplerininse çok sert bir oyun ortaya koyduğunu anlattı. Babaoğlu, bu maçın artık geride kaldığını ve yarın oynayacakları Darüşşafaka Cooper Tires maçına odaklanmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.