Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümü bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Etkinlik kapsamında Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üstün, polis memurlarıyla birlikte Kaymakam Namık Kemal Nazlı'yı ziyaret etti ve kendisine buket çiçek sundu. Nazlı, Gelibolu'da göreve başladığından bu yana polis teşkilatının özverili çalışmalara imza attığını ve halkın da bu konuda takdirini kazandığını belirterek, "(Marifet iltifata tabidir. İltifatsız marifet zayidir" diye bir sözümüz var. Onun için iltifat göstermek bizim görevimizdir. Polislerimizi başarılı çalışmalarından ötürü kutluyor ve
tebrik ediyorum" dedi.
Suçluların yakalanması noktasında halkın desteğinin çok önemli olduğuna da değinen Nazlı, "Her insanın vicdanı kendi polisidir. Bu konuda küçük yaşlardan itibaren eğitim verilmesi gerekir. Eğitim çok önemlidir. Vatandaşların kimseden korkmadan suçluyu bildirmesi gerekir" dedi.
Emniyet Müdürü Üstün ise görevlerini halkın huzuru için büyük bir özveriyle sürdürdüklerini ve kendilerine verilen destekle görevlerini en iyi şekilde yapmak için çalışacaklarını belirtti. Üstün, Gelibolu'daki basın mensuplarının da desteklerini kendilerinden esirgemediğini ve kendilerine her zaman yardımcı olduğunu kaydetti.
Ziyarete, Gelibolu Bölge Trafik İstasyon Trafik Denetleme İstasyon Amiri Muzaffer Duran, polis memurları Hakan Suakar, Olcay Gürsoy, Ali Hikmet Yakup ve Nilgün Tekin katıldı.