Gezmiş, Birlik Mesajı Verdi

CHP Giresun İl Başkanı seçilen Aykut Gezmiş, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından önce parti binasında yönetimini tanıttı, ardından ise Atapark'a kortej eşliğinde yürüyerek, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı

CHP Giresun İl Başkanı seçilen Aykut Gezmiş, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından önce parti binasında yönetimini tanıttı, ardından ise Atapark'a kortej eşliğinde yürüyerek, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
28 Mart'ta CHP Giresun İl Başkanı seçilen Aykut Gezmiş, kongrenin ardından ilk kez partilileriyle bir araya geldi. Parti binasında CHP ilçe başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin geniş katılımıyla yapılan tanıtımda konuşan İl Başkanı Gezmiş, "28 Mart'ta demokratik bir ortamda müthiş bir kongre heyecanı yaşadık. Bu seçim Türkiye'ye örnek olacak bir seçimdir. Ancak sandıklar açılıp oylar sayıldığında yarış bitmiş, birliktelik başlamıştır. Bundan sonraki yarış partiyi büyütme yarışıdır. Hep beraber el ele partiyi büyüteceğiz. Bugün CHP'nin iktidara giden yolun ilk başlangıcıdır. Bize bu güzel ve örnek yarışı yaşatan partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu üyeleriyle Kurultay delegeleri tek tek tanıtıldıktan sonra, parti binası önünden Atapark'a kadar yürüyüş gerçekleşti. Burada Atatürk Anıtı'na İl Başkanı Aykut Gezmiş, tarafından çelenk sunulmasının ardından toplu fotoğraf çektirildi.