Cem Yılmaz : Gelin stadımızı görün

Günümüzün en komik stand-up sanatçısı Cem Yılmaz, Fenerbahçe'nin resmi dergisine verdiği röportajda Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarları kızdıracak ağır sözler söyledi.

Küçükten F.Bahçeli

Evdeki herkesin Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten komedyen Cem Yılmaz, “Çok yakın arkadaşlarımızın da çoğu Fenerbahçeli. Sanki normalde Fenerbahçeli olunur gibi geliyor bana. Hiç başka takım düşünmedim yani” derken, Sarı-Lacivertli takımın tarihi rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarını kızdıracağını bile bile söyledi.

Gelin Şükrü Saraçoğlu'nu görün

Futbolu, bilmekten çok seyretmeye, zevk almaya önem verdiğini belirten Yılmaz,“ Stat denince ihtişamı ve modernliği açısından akla Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı gelir. Bazen arkadaşlarımızı “Haydi arkadaşlar, hangi takımdan olursanız olun ama gelin, konforlu bir maç izleyin” diye stadımıza davet ediyoruz” şeklinde kendisini ifade etti.

Kendi takımlarını Fenerbahçe üzerinden yorumluyorlar

Cem Yılmaz, başka takımları tutan arkadaşlarının olduğunu ancak onların da, kendi takımlarından daha çok Fenerbahçe ile ilgilenmelerinin dikkat çekici boyutlara ulaştığını kaydetti. Ünlü komedyen, “Kendi takımının yorumunu da Fenerbahçe üzerinden yapıyorlar mesela. Bu her zaman bana çok eğlenceli geliyor” ifadesini kullandı.