Aşk-ı Memnu 67. bölüm sona erdi, Aşk-ı Memnu 68. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu'nun 67. bölümü sona erdi. Aşk-ı Memnu 67. bölümde neler yaşandı? Aşk-ı Memnu'nun 68. bölümünde neler olacak?

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Aşk-ı Memnu'nun 67. bölümünde Bihter, Adnan'a telefon etti ve onunla konuşmak istediğini söyledi. Adnan da Bülent, Nihal ve Behlül'le kulüpte yemek yediği için bugün gelemeyeceğini söyleyince Bihter dayanamadı ve Adnan'ın yemek yediği kulübe geldi.

Daha sonra Adnan'la baş başa kalan Bihter onunla barışmak istediğini söyledi ama hesaba katmadığı bir şey vardı... Bu kez de Adnan, Bihter'e onunla barışma konusunu biraz daha düşünmesi gerektiğini söyledi. Bunu duyan Bihter tam anlamıyla bir şok yaşadı!

Adnan'ın köşke dönmesinden sonra yanına gelen kızı Nihal, Adnan'a Bihter'i neden eve getirmediğini sordu. Adnan, Bihter'in kendisiyle barışmak istediğini ancak bu durumu biraz düşünmesi gerektiğini söyledi.

Eşi Aynur'la tartışan ve eşinin kafasına vazoyla vurması sonucu ağır yaralandıktan sonra ameliyata alınan Hilmi Önal, iyileşti. Polisin ifadesine başvurduğu Önal, polise yanlış ifade verdi ve eşi Aynur'dan şikayetçi olmadı.

Behlül, Bihter'in yanına geldi ve onunla konuşmak istediğini söyledi. Konuşma sırasında Behlül, Bihter'e kızdı ve neden tekrar amcası Adnan'la tekrar barışmak istediğini sordu. 

Buradaki tartışmada Behlül'ün de rest çektiği Bihter, kardeşi Peyker'i arayarak mücadele gücünün kalmadığını ve İstanbul'u terk edeceğini söyledi. Peyker'in, durumu annesi Firdevs Hanım'a anlatmasından sonra o da Adnan'ı arayarak Bihter'in İstanbul'u terk edeceğini ve hamile olduğunu söyledi.

Bİhter, İstanbul'u terk edecek mi? Bihter'in hamile olduğunu öğrenen Adnan ne yapacak?

Aşk-ı Memnu'nun 68. bölümü 8 Nisan Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak.

AŞK-I MEMNU 68. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE