Ak Parti Değerlendirme Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı tarafından haftalık değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Özel bir restaurantta düzenlenen toplantı, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'ın konuşması ile başladı. Türkiye'de ve Ağrı'da yaşanan konuları değerlendiren Abbas Aydın, Anayasa paketinin önemine değindi. Bu paketle insanların daha mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğini dile getiren Aydın "Bu paket insanlarımızın önünü açacaktır. Anayasa paketinin amacı adalet, huzur ve mutluluk getirmektir. Ancak muhalefet partilileri bu paketi baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.
Daha sonra konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yaptıkları çalışmaları anlattı. Ağrı için önemli olan 2 büyük projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirten Başkan Arslan, "Otogar ve Hayvan Borsası projelerimiz ihale aşamasına gelmiştir. Bu projelerimizi kısa sürede hayata geçirerek halkımızın hizmetine açacağız. Almanya'da yaptığımız görüşmelerde şehrimizin alt yapısını ve jeotermal ısıyı Ağrı'ya yüzde 80 hibe ile getirmek için büyük mesafe aldık. Almanya'da kardeş belediye olacağımız
yetkililer 13 Nisan'da ilimize gelerek gerekli incelemeleri yapacaklar. Yapacağımız proje ile şehrin üst yapısına dokunmayarak şehrin alt yapısını tüneller yaparak bitireceğiz. Bu konu ile ilgili görüşmeler hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.
Belediye hizmetlerinin rutin bir şekilde devam edeceğini, bunun yanında sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarını ifade eden Başkan Arslan "İran, Almanya ve Türkiye'de kardeş belediyeler edindik. Şimdi bunlarla ortak girişimlerde bulunarak ilimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Halkımız bu projelerin onlara bağlı olduğunu düşünmesinler biz Ağrı'ya yakışan projeleri mutlaka hayata geçireceğiz. Öyle ya da böyle bu projeler hayat bulacak" dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Kasım Polat'ın yaptığı konuşmanın ardından toplantı, yöneltilen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.
Toplantıya, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Kasım Polat, Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, İbrahim Kösedağ, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve basın mensupları katıldılar.