Adana'da 'Çukurova Perakendecilik Konferansı' Düzenlenecek

Perakende sektörüne 1989 yılından bu yana çeşitli yayınlar hazırlayan İVC Yayıncılık, 8 Nisan'da Adana Hilton Otel'de "Çukurova Perakendecilik Konferansı" düzenleyecek

Perakende sektörüne 1989 yılından bu yana çeşitli yayınlar hazırlayan İVC Yayıncılık, 8 Nisan'da Adana Hilton Otel'de "Çukurova Perakendecilik Konferansı" düzenleyecek. Konferansta, 2008 yılı ile 2010 yılı arasında geçen sürenin perakende sektörüne yansıması masaya yatıracak.
Konferansa, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı Şeref Songör, Real Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Carrefour Grup Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay, PİYU Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çetinkaya, Metro Toptancı Market Yönetim Kurulu Üyesi Selma Zaim, Marka yöneticisi Güven Borca, Groseri Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Levent Uğurses, PLAT Başkanı Mete Buyurgan, Pamir Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tahsin Pamir, JLL Türkiye AVM Türkiye Yönetimi Direktörü Ercüment Alptekin ve Çukurova PERDER Başkanı Sedat Gümüş konuşmacı olarak katılacak.