Manisalı İş Adamları Adana'da

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD), Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) üyesi 20 iş adamını Adana'da ağırladı.

Manisalı İş Adamları Adana'da
  Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ' nde faaliyet gösteren Yağmur Mobilya ve Çokyaşar Tel Örme ve Dokuma , Tel Galvanizleme Çivi Sanayi Ticaret A . Ş . ' de incelemelerde bulunan Manisalı iş adamları Adanalı sanayicilerin yeni teknolojileri kullanmakta öncülük ettiklerini söyledi .
Manisa ' dan uçakla gelen kafileye eşlik eden MASİAD Genel Sekreteri Hakan Yörükoğlu , Adana ' yı çok gelişmiş bulduklarını söyledi . Yörükoğlu , " Adana ' nın sanayi kenti olduğunu biliyorduk . Fakat gelişen teknolojiyi bu hızla takip edeceklerini beklemiyorduk . İnceleme fırsatı bulduğumuz fabrikalarda kullanılan son teknolojiye hayran kaldık . Bu gezi ufkumuzu açtı " dedi .
AGİD Yönetim Kurulu Üyesi Emre Durukan , Manisalı iş adamlarını öğle yemeğinde ağırladı . Durukan , Manisalı işadamlarına AGİD ' in yaptığı faaliyetleri anlattı . Adana Kebabı ve şalgamı çok beğendiklerini söyleyen iş adamları , daha sonra , Misis Lokman Hekim Köprüsü , Ulucami , Ramazanoğlu Konağı ve Merkez Parkı gezdi .