Kepez'de Dayanışma Gecesi

Kepez Emniyet Hizmetlerini Geliştirme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyduğu araçları alabilmesine katkı sağlamak amacıyla yardımlaşma ve dayanışla gecesi düzenledi.

Kepez'de Dayanışma Gecesi
Kepez Emniyet Hizmetlerini Geliştirme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün acil ihtiyaç duyduğu araçları alabilmesine destek vermek amacıyla yerel yöneticileri, siyasileri, iş adamlarını, esnafı bir araya getirdi. Delphin Palaca Otel'de düzenlenen yardımlaşma gecesine Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez ilçesinden sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Lütfillah Uğur Pekcan, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Papak, AK Parti İlçe Başkanı ve Kepez Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Bahattin Bayraktar ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, İlçe Emniyet Teşkilatı'nın, ihtiyacı olan otomobilleri alabilmesine destek amacıyla Kepez Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği'nin çalışma gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Tütüncü, "Gerçekleştirdiğimiz bu imece ile birlikte ciddi bir gelir elde ettiğimizi düşünüyorum. Emniyet hizmetleri bir kent için en temel ihtiyaçlardan biridir. Gönüllülük prensipleri doğrultusunda emniyet hizmetlerine katkı sağlamayı vatandaşlık görevi olarak kabul etmeliyiz. Emniyet teşkilatımızın güçlenmesi adına elimizden gelen her türlü katkıyı ve desteği sağlayacağız" dedi.
Kepez Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Bahattin Bayraktar da, araç alımına destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.