Fenerbahçe'de Neşeli Antrenman İstanbul

-FENERBAHÇE'DE NEŞELİ ANTRENMAN İSTANBUL (A.A) - 19.04.2010 - TURKCELL SÜPER LİG'DE DERBİ MAÇTA BEŞİKTAŞ'I 1-0 YENEREK, ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA ZİRVEYİ

 

-FENERBAHÇE ' DE NEŞELİ ANTRENMAN

İSTANBUL ( A . A ) - 19 . 04 . 2010 - Turkcell Süper Lig ' de derbi maçta Beşiktaş ' ı 1-0 yenerek , şampiyonluk yarışında zirveyi takibini sürdüren Fenerbahçe , ligde gelecek hafta Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı .

Can Bartu Tesisleri ' nde gerçekleştirilen 1 , 5 saatlik çalışmada , derbi maçta forma giyen futbolcular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken , diğer futbolcular çift kale maç oynadı .

Antrenör Roland Koch ' un getirdiği oyuncak kanarya , çalışma öncesi teknik heyetin toplantısında futbolcuları neşelendirdi . Futbolcular pille çalışan oyuncak kanaryayı oynarken alkışladı . Antrenör Koch oyuncak kanaryayı dinler gibi yaparken , Vederson kuş sesi taklidi yaptı ve Koch maçın adamları seçilen Alex , Volkan Demirel ve Gökhan Gönül isimleri açıklandı .

- ' YEDEK KULÜBESİNİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİYDİ ' -

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum , antrenman öncesi toplantıda futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada , Beşiktaş karşısında yedek kulübesinin sahaya verdiği desteğin çok önemli olduğunu ifade etti .

Kazanılan 3 puan için takımını kutlayan Alman çalıştırıcının , konuşmasında şunları söylediği bildirildi :

' Bu maçta özellikle yedek kulübesinin desteği çok önemliydi . Sahada oynayan arkadaşlarını hiç durmadan desteklediler . Bekir , her an maça girebilecek şekilde hazırdı . Semih , Gökhan Ünal , Deivid , Deniz . . . hepsine en az ilk 11 ' dekiler kadar teşekkür ediyorum . İlk yarıda çok iyiydik . İyi futbol oynadık ve bir gol attık . 2 ve 3 de olabilirdi . Ancak ikinci yarıda bu üstünlüğümüzü kaybettik . Önemli olan bu zor maçı , derbiyi kazanmayı bildik . Alex ve Volkan Demirel bireysel kalitelerini gösterdi . Ama beni en çok mutlu eden şey Gökhan Gönül ' ün performansıydı . Sakat olmasına rağmen çıktı iyi oynadı . İnanıyorum ki bunu hanginiz olsa yapardınız . '

Teknik direktör Daum , antrenman sonunda takım kaptanı Alex ve Emre ile tesislerdeki ofisinde toplantı yaptı .

Sakatlığının tedavisinin ardından bir süredir rehabilitasyon çalışmaları yapan Cristian , bugün takımla çalışmalara başladı .

Brezilyalı futbolcu , antrenmanın tamamında takım çalışmalarında yer aldı .

Yarını izinli geçirecek Fenerbahçeli futbolcular , çalışmalarını 21 Nisan Çarşamba günü çift antrenmanla sürdürecek .

19 . 04 . 2010 13 : 35 : 51