Wrc Türkiye Rallisi

-WRC TÜRKİYE RALLİSİ -ULUSAL SERİDE ÜÇÜNCÜ GÜNÜN GALİBİ, FATİH KARA-BİLGE AYAN'DAN OLUŞAN  BONUS PARKUR RACING EKİBİ OLDU İSTANBUL (A.A) - 18.04.2010

-WRC TÜRKİYE RALLİSİ

-ULUSAL SERİDE ÜÇÜNCÜ GÜNÜN GALİBİ,

FATİH KARA-BİLGE AYAN'DAN OLUŞAN 

BONUS PARKUR RACING EKİBİ OLDU

İSTANBUL (A.A) - 18.04.2010 - Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 6. Türkiye Rallisi içinde koşulan ulusal seri Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü günün galibi, Fatih Kara-Bilge Ayan'dan oluşan Bonus Parkur Racing ekibi oldu.

Toplam üç gün süren ve her günün bir diğerinden bağımsız olarak değerlendirildiği Türkiye Şampiyonası'nın son gününde, 35.35.0'lık bir zaman yapan Fatih Kara-Bilge Ayak ikilisi, mücadele ettikleri Mitsubishi Lancer Evo 9 araçlarıyla dünkü ayakta olduğu gibi yine birinci olmayı başardı.

Yine Mitsubishi Lancer Evo 9 ile yarışan ve Ercan Kazaz ile Özden Yılmaz'dan oluşan bir diğer Bonus Parkur Racing ekibi de 36.34.6'lık süreleriyle ikinci oldu.

Öte yandan, Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününü birinci sırada bitiren, ikinci gün ise kaza yaparak yarış dışı kalan Atlas Jet ST Racing ekibi Serkan Yazıcı-Kaan Özşenler de son günün etaplarını 36.53.4'lük zamanla bitirip üçüncü sırayı aldı.

(MFD-ÇET-KİB-BER)

18.04.2010 18:57:04