Kutlu Doğum Haftası

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Hadis Öğretim Üyesi olan Prof.Dr. Ramazan Ayvallı, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Manisa'da İhlas çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kutlu Doğum Haftası
İhlas Holding Bölge Temsilciliği tarafından Manisa Pazarcılar Odası konferans salonunda Hz. Muhammed'in doğum yıldönümü anısına bir konferans düzenlendi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ramazan Ayvallı'nın davet edildiği konferansa İhlas Holding Bölge Temsilcisi Muammer Akman'ın yanı sıra Manisa merkez ve ilçelerinde görevli İhlas çalışanları katıldı. Sözlerine bu tür buluşmaların ve dini sohbetlerin önemini anlatarak başlayan Prof.Dr. Ramazan Ayvallı, Kutlu Doğum
Haftası'yla ilgili büyük islam alimlerinin sözleri, tasavvuf önderlerinden Hz. Mevlana'nın Mesnevi'si ile Yunus Emre'nin ilahilerinden örnekler verdi. Ege bölgesinde bir dizi konferanslar verdiğini belirten Ayvallı, bu gün de Manisa'da İhlas çalışanları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Hz. Muhammed'in doğumunu, o gün yaşanan mucizeleri ve peygamberliğini anlatan Ayvallı, O'nun, Allah tarafından rehber olarak tüm insanlığa gönderildiğini belirterek, her müslümanın mutlaka O'nu örnek alması gerektiğini söyledi. Hadis-i şeriflerle konferansına renk katan Prof.Dr. Ayvallı, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.