Derbi Maçın Ardından

-DERBİ MAÇIN ARDINDAN -FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMI KAPTANI ALEX:  -'DAHA ÖNCE MAÇIN BAŞLARINDA BU KADAR ERKEN  GOL ATMAMIŞTIM' -'ERKEN GOL, BEŞİKTAŞ'I-DE

 

-DERBİ MAÇIN ARDINDAN

-FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMI KAPTANI ALEX :

- ' DAHA ÖNCE MAÇIN BAŞLARINDA BU KADAR ERKEN

GOL ATMAMIŞTIM '

- ' ERKEN GOL , BEŞİKTAŞ ' IN OYUN PLANINI DEĞİŞTİRDİ '

İSTANBUL ( A . A ) - 18 . 04 . 2010 - Fenerbahçe ' nin , Beşiktaş ' a karşı aldığı 1-0 ' lık galibiyete attığı golle büyük katkı yapan kaptan Alex , daha önce maçın başlarında bu kadar erken gol atmadığını söyledi .

Alex , yayıncı kuruluş Lig TV ' ye yaptığı açıklamada , Beşiktaş ' ın sahada defansif oyun planıyla oynayacağının görüldüğünü belirterek , ' Daha önce maçın başlarında , bu kadar erken gol atmamıştım . Ama bundan da önemlisi maça böyle bir golle başlayınca , Beşiktaş planladığı şekilden farklı oynamaya başladı . Çünkü defansif bir planda oynayacağı görülüyordu . Daha sonra bunu değiştirmek zorunda kaldılar ve bu da bizim oyun içindeki işimizi kolaylaştırdı . Güzel bir galibiyet aldık ' diye konuştu .

Ligde Bursaspor ' un da alacağı sonuçlara bakmalarının gerektiğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu , ' Ancak daha önce bizim boynumuzun borcu olan , bundan sonraki maçlarımızı almamız gerekiyor . Haftaya Kasımpaşa karşılaşması da zor bir maç olacak , ama kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz ' ifadelerini kullandı .

Alex , bu arada , golden sonra topu formasının altına sokarak hamile eşine selam vermesiyle ilgili olarak da şöyle dedi :

' Eşim hamile . Üçüncü çocuğum dünyaya gelecek . İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yine golden sonra böyle bir sevinç gösterisi yapmıştım , ama o maçı kaybetmiştik . Ailem de artık daha büyük ve önemli bir maçta gol atıp sevinç sergilemem konusunda baskı yaptı . Ben de bunu gerçekleştirdim . '

İki kız çocuğu babası olan Alex , eşinin erkek bebek beklediğini söyledi .

( TAŞ-ÇET-KİB-BER )

18 . 04 . 2010 22 : 36 : 18