Tarsus Cup Uluslararası Tenis Turnuvası Başladı

-TARSUS CUP ULUSLARARASI TENİS TURNUVASI BAŞLADI -TURNUVAYA 27 ÜLKEDEN TENİSÇİLER KATILIYOR (FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ) TARSUS (A.A) - 17.04.2010 - TARS

 

-TARSUS CUP ULUSLARARASI TENİS TURNUVASI BAŞLADI

-TURNUVAYA 27 ÜLKEDEN TENİSÇİLER KATILIYOR

( FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ )

TARSUS ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Tarsus Tenis Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen ' Tarsus CUP Uluslararası Tenis Turnuvası ' başladı .

Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ali Cerrahoğlu , kulübün tesislerinde başlayan ve 24 Nisan ' da sona erecek turnuvaya , Türkiye ' nin yanı sıra Hollanda , Rusya , İsviçre , Polonya , Fransa , Belçika , ABD , Almanya , İtalya , İngiltere , Çekoslovakya , İspanya , İngiltere , Romanya , Sırbistan , Arnavutluk , Slovakya , Sırbistan , Slovenya , Portekiz , Makedonya , Macaristan , Ukrayna , Bulgaristan , Kanada ve Norveç ' ten sporcuların katıldığını söyledi .

Cerrahoğlu , 27 ülkeden üst düzey tenisçilerinin yer aldığı organizasyonu , büyük şehirler dışında ilk kez Tarsus ' ta düzenliyor olmaktan dolayı gururlu ve heyecanlı olduklarını belirterek , ' Gerek sportif ve gerekse sosyal anlamda Tarsus ' un tanıtımını ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde yapmayı hedefledik . Tenisin daha geniş kitlelere sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için mümkün olan en fazla öğrenci , sporcu ve vatandaşımızın etkinlikleri izlemesine gayret gösterdik ' dedi .

Turnuvanın ITF FUTURE kategorisinde ve toplam 10 bin dolar ödüllü olduğunu kaydeden Cerrahoğlu , sporcuların 17-19 Nisan tarihleri arasındaki maçlarda 32 kişilik ana tabloya girebilmek için mücadele edeceklerini ve 19 Nisan ' da ana tablo maçlarının başlayacağını bildirdi .

Çoğu yurt dışından katılan tenisçilerin hafta boyunca Tarsus halkı ve öğrencileriyle kaynaşacaklarını anlatan Cerrahoğlu , ayrıca , paneller , söyleşiler ve turistik geziler yapacaklarını sözlerine ekledi .

Turnuvanın , 24 Nisan tarihindeki final maçları ve kupa töreni ile sona ereceği öğrenildi .

( SÖ-AYC-AG-KAN )

17 . 04 . 2010 11 : 26 : 50