Minik Objektifler, Sergi Konuklarını Hayran Bıraktı

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu'nun minik yetenekleri, çektikleri fotoğrafları özel bir sergide büyüklerinin beğenisine sundu

Minik Objektifler, Sergi Konuklarını Hayran Bıraktı
  Özel Hüseyin Aslan Anaokulu ' nun minik yetenekleri , çektikleri fotoğrafları özel bir sergide büyüklerinin beğenisine sundu . " Çocuk Gözüyle Farklı Yaşamlar " adlı fotoğraf sergisinde yer alan anaokulu öğrencilerinin fotoğrafları büyük beğeni kazandı .
Okul öncesi eğitimde çocukları yarınlara çağdaş bir anlayışla hazırlamak amacıyla kurulan Özel Hüseyin Aslan Anaokulu ' nun öğrenci-öğretmen ve velileri , Park Bornova Alışveriş Merkezi ' nde düzenlenen " Çocuk Gözüyle Farklı Yaşamlar " Sergisi ' nde bir araya geldi .
Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri bu sergide , " Doğa , insan , alışveriş , oyun " gibi temalarda kendi çektikleri 100 ' e yakın fotoğrafı ; velileri , öğretmenleri ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sundu . Büyük beğeni kazanan sergi bir hafta süreyle açık kalacak .
Özel Hüseyin Aslan Anaokulu Kurucusu Hüseyin Aslan ; " Yarının valisi , belediye başkanı , milletvekili , başbakanı , fotoğraf sanatçısı , ses sanatçısı olacak çocukların bu sergide sunacağı eserler ; bugün ihtiyaç duyduğumuz medeni cesareti yüksek ve özgüveni gelişmiş insan tipinin özgün yaratıları olacak . Anaokullarında edinilen bilgiler ile kazanılan alışkanlıklar ve davranışlar , yaşamın tüm aşamalarında kişiyi başarıya ya da başarısızlığa götürür . Bu nedenle eğitimin temel taşı olarak gördüğümüz Hüseyin Aslan Anaokulu ' nda Atatürkçülüğü , güvenilirliği ve en modern eğitimi kendimize ilke edindik . İşte bu sergi doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır " dedi .