Mhp İl Başkanları Orta Anadolu İstişare Toplantısı Kayseri'de Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanları Orta Anadolu İstişare Toplantısı Kayseri'de yapıldı.

  İl binasında gerçekleştirilen MHP İstişare Toplantısı ' na ; Ankara , Kayseri , Çorum , Kırşehir , Sivas , Yozgat , Niğde , Kırıkkale , Osmaniye , Aksaray , Amasya , Nevşehir ve Karaman İl Başkanları katıldı .
Burada konuşma yapan Ankara İl Başkanı Ömer Demirel , ülke gündemini değerlendirdi . AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği noktadan endişe duyduklarını ifade eden Demirel , Türkiye ' de işsizlik oranının gerçekte yüzde 30 olduğunu ileri sürdü .
Hükümetin ekonomi ve dış politikalarını da eleştiren Demirel , ' ' Türk milletinin artık sabrı taşmak üzeredir . 41 yıllık geçmişe sahip MHP , demokrasilerde hesabın seçim sandığında sorulacağını savunur . 2011 ' de sandık önümüze geldiğinde halkımız AK Part ' ye ' dur ' diyecek . MHP ' nin ajandasında koalisyon hesabı yoktur . Biz tek başımıza iktidar hesapları yapıyoruz . Daha çok çalışacağız ' ' dedi .
Ülke genelinde kaybolan çocuk sayısını değerlendiren Demirel , " 3 ayda kaybolan çocuk sayısı 654 , bugün ise bin 56 ' dır . Ülkede güvenlik zafiyeti de var " diye konuştu .
Erken seçim istediklerini söyleyen Demirel , bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın olabilecek erken seçime sıcak bakmadığını ifade etti .
İstişare toplantısı , daha sonra basına kapalı olarak devam etti .