En çok iş başvurusu alan şirket

Kürsel krizin etkisiyle işin kaybeden birçok kişi ya memurluk için devlet kapısına ya da şirketlerin kapısına dayandı.. Türkiye'de tam 343 bin kişi ise özel bir şirkete iş başvurusu yaptı.

En çok iş başvurusu alan şirket
  343 bin kişinin iş başvurusu yaptığı Turkcell Grup şirketleri ' En Ç ; ok Başvuru Yapılan Şirket ' Ö ; dü ; lü ; ' nü ; n sahibi oldu .

Aynı alanda Yıldız Holding 2 ' nci , Vatan Bilgisayar ise 3 ' ü ; ncü ; oldu . Turkcell ' in Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok ç ; alışılmak istenilen şirketi olduğunu simgeleyen ö ; dü ; lü ; nü ; , Lü ; tfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi ' nde dü ; zenlenen tö ; rende , Turkcell İş Destekten Sorumlu Genel Mü ; dü ; r Yardımcısı Selen Kocabaş aldı . Kocabaş , &ldquo ; Biz istihdama sağladığımız katkıyı en bü ; yü ; k sosyal sorumluluğumuz olarak gö ; rü ; yoruz . İnsanımıza yatırım yapma vizyonuyla istihdam yaratıyor ve ç ; alışanlarımızın memnuniyetini en ö ; nemli ö ; nceliklerimizin arasına koyuyoruz . 2009 yılında Turkcell Grup ' a 343 bin iş başvurusu yapıldı . Bu rakam ve ö ; dü ; l gö ; steriyor ki , Turkcell Tü ; rk insanının en ç ; ok ç ; alışmak istediği şirkettir . Bu bizim iç ; in ç ; ok bü ; yü ; k bir başarıdır&rdquo ; dedi .