Domaniç'te Masa Tenisi Turnuvası

Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim ve ortaöğretim okulları arası masa tenisi müsabakaları Domaniç Çok Programlı Lisesi spor salonunda oynanan final maçları ile sona erdi

  Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim ve ortaöğretim okulları arası masa tenisi müsabakaları Domaniç Çok Programlı Lisesi spor salonunda oynanan final maçları ile sona erdi .
Domaniç Çok Programlı Lisesi spor salonunda oynanan final müsabakalarına İlçe Kaymakamı Cevat Çelik , Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ali Kardeş , Mal Müdürü Vekili Mümin Tutal , Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yıldız , okul müdürleri , öğretmenler ve öğrenciler katıldı . Oldukça çekişmeli geçen final müsabakalarında , ilköğretim okulları arasında Muratlı İlköğretim Okulu birinci olurken , Çokköy İlköğretim Okulu ikinci ve Vakıfbank 50 . Yıl İlköğretim Okulu ' da üçüncü oldu . Ortaöğretim okulları arası masa tenisi final müsabakasında ise Domaniç Anadolu Öğretmen Lisesi birinci , Domaniç İmam Hatip Lisesi ikinci ve Domaniç Çok Programlı Lisesi ise üçüncü oldu .
Maçlar sonunda dereceye giren okullara kupalarını İlçe Kaymakamı Cevat Çelik , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ali Kardeş ve Şube Müdürü Nazım Yıldız tarafından verildİ .