Didim'e Yeni Bir İşyeri

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu Didim'e yeni bir işyeri kazandırdı.

Didim'e Yeni Bir İşyeri
  Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ' nun yeni işyeri düzenlenen törenle açıldı . Didim ' de Bülent Ecevit Caddesi üzerinde gerçekleşen işyeri açılışına Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi , Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı , Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Hulusi Akşit , Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci , İşyeri Sahibi ve Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu , Daire Amirleri ve Oda başkanları ile İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı .
Açılışta konuşan İşyeri Sahibi ve Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu Didim ' e yeni bir işyeri kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken " Yeni işyerimize Tüm Didimlileri bekliyoruz . İşyerimizin ilçemize ve Didim ' e hayırlı olmasını diliyorum . Bizleri açılışımızda yalnız bırakmayan Tüm Konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu .
Konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Celil Karaca ' nın nezdinden dua edildi . Ardından İlçe Protokolü tarafından kurdela kesimi yapıldı . Daha sonra işyerini gezen konuklar , İşyeri sahibi Pektaşoğluna hayırlı olsın dileklerinde bulundular . Açılışta gelen konuklara lokma ikramında bulunuldu .