Başarılı 'Misafir Anne' Personeli Ödüllendirildi

Ordu'da anne ve bebek ölümlerini azaltmak amacıyla başlatılan 'Misafir Anne Projesi' kapsamında başarılı olan sağlık çalışanları ödüllendirildi.

Başarılı 'Misafir Anne' Personeli Ödüllendirildi
  Sağlık Bakanlığı tarafından anne ve bebek ölümlerini azaltmak amacıyla hastane ortamı dışında doğum yapma riski taşıyan sosyal endikasyonlu , maddi olanağı olmayan ve kötü hava yol şartlarından dolayı risk altında olan gebelerden son 1 ayına girenlerin güvenli merkezlere davet edilip risk oluşmadan konaklamalarını sağlamak amacıyla yürütülen Misafir Anne Projesi devam ediyor . Ordu ' da Kamu Sağlığı ve Sağlık Ocakları Şubelerince sosyal sorumluluk kapsamında yürütülen ' Misafir Anne ' projesinde özverili ve başarılı çalışmalarda bulunan sağlık personelleri ödüllendirildi .
İl Sağlık Müdürü Dr . Yılmaz Dündar tarafından proje kapsamında başarılı çalışmalar yürüten , Kabataş ilçesi Sağlık Grup Başkanı Dr . Mustafa Yılmaz ' a , Sağlık Memuru Nurettin Keskin ' e , Ebe Ayşe Kılıçarslan ' a , Hemşire Alis Özer ' e , ebeler Seval Erol ve Yasemin Dönen ' e , Hemşire Çiçek Kuru ' ya , Ünye Sağlık Grup Başkanlığı ' ndan Sağlık Memuru Hüseyin Göç ' e ve ayrıca Mesudiye ilçesinde iki yıldır başarılı çalışmalarda bulunan Dr . Fethi Olut ' a teşekkür belgesi verildi .
İl Sağlık Müdürü Yılmaz Dündar yaptığı açıklamada , bütün sağlık görevlilerinin görevlerini büyük bir özveri içinde başarıyla yerine getirdiğine inandığını söyledi . Zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarının her zaman takdir edilmeyi hak ettiğini belirten Dr . Dündar , " Bundan sonrada çalışmalarında üstün gayret gösteren personeller ödüllendirilecektir . İnsanımıza faydalı olabilmek için işimizi benimseyerek , sevgi , saygı çerçevesinde onları iyi tanıyıp , her türlü sosyal şartlarını göz önünde bulundurarak en iyi hizmeti vermeliyiz . Başta müdüründen , doktor , sağlık memuru , ebesi , hemşiresi ve hizmetlisi hepimizin görevinin çok zor , ancak bir o kadar manevi hazzının sınırsız olduğu bir mesleğimiz var . Bunun da bizim en büyük övünç ve gurur kaynağımız olduğunu düşünüyorum " diye konuştu .