Avcılar'da Kaza

Avcılar'da freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan bir TIR devrildi

  Avcılar ' da freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan bir TIR devrildi . Araçta sıkışan sürücü , itfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı .
Alınan bilgiye göre . Taha Akalın ' ın ( 26 ) kullandığı 34 RR 887 plakalı konteynır yüklü TIR , Avcılar Yakuplu Kumcular mevkiinde yokuş aşağı giderken freninin patlaması sonucu kontrolden çıktı . Sürücü Akalın , yoldaki diğer araçlara çarpmamak için direksiyonu bariyerlere doğru kırdı . Büyük bir hızla bariyerlere çarpan TIR , daha sonra devrildi . Taha Akalın , devrilen TIR ' ın içinde sıkıştı . Olay yerine gelen itfaiye ekipleri , genç sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı . Bilincinin açık olduğu görülen yaralı
sürücü , sakinlik içinde kurtarılmayı bekledi . TIR ' dan sızan yakıt , yangın çıkma ihtimali nedeniyle kurtarma çalışmalarının ağır ilerlemesine neden oldu . Akalın , yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda aracın bazı bölümlerinin demir kesme makasıyla kesilmesinin ardından kurtarılarak Bakırköy Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı .