Atatürk Rölyefi Açılışı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Bıçakçı Köyü İlköğretim Okulu'nda Atatürk rölyefi açılışı yapıldı

Atatürk Rölyefi Açılışı
  İzmir ' in Ödemiş ilçesine bağlı Bıçakçı Köyü İlköğretim Okulu ' nda Atatürk rölyefi açılışı yapıldı . Okulun bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu , Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak , Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel , Jandarma Bölük Komutanı Jan . Üsteğmen Ertuğrul Pala , Emniyet Müdürü Osman Aral , İl Genel Meclisi Daimi Encümen Üyesi Erol Soyuer , İl Genel Meclis Üyeleri Adnan Saygılıer ve Necati Tatlı , Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeleri İbrahim Özdemir ve Hasan Aktaş , bazı daire müdürleri , Köy muhtarı Mehmet Yağcı , öğretmenler , öğrenciler ve velileri katıldı .
Okul Müdürü Ramazan Göçen yaptığı konuşmada ; " Bıçakçı köyümüzde yeni okul binasının hizmete girmesinin ardından , Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ' ün rölyefinin hazırlanması için girişimde bulunduk . Bu çalışmalarımızda Ovakent Belediye Başkanımız destek verdi . Bunun yanında okulumuzun diğer ihtiyaçlarının sağlanmasında Bademli Belediye Başkanımız desteklerini esirgemediler . En önemlisi başta Kaymakamımız olmak üzere , Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri ve Özel İdarenin katkıları ile köyümüze modern bir eğitim yuvası kazandırıldı . Emeği geçenlere teşekkür ediyorum " dedi .
Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu da yaptığı konuşmada ; " Çalışkan bir insan her yerde başarısını göstermektedir . Okul müdürümüz Ramazan Göçen , Gölcük İlköğretim Okulu ' nda birçok yeniliklere , değişimlere imza attı . Okulu Ödemiş ' teki okulların seviyesine yaklaştırdı . Şimdi de Bıçakçı köyünde daha şanslı . Çünkü öğretmenlikten emekli olan köy muhtarı var . Çalışana destek olunur . Biz Köylere Hizmet Götürme Birliği encümeni olarak alt yapı çalışmaları , suyu , kanalizasyonu , menfezleri ile birlikte bıçakçı köyüne 500 bin TL harcama yaptık . Yine birliğimizin desteği ile 200 bin TL ' ye mal olan yeni okul binasını hizmete soktuk . Okulun lojmanı yapıldı . Bahçesi düzenlendi . Gerekli olan çalışmalarda desteklerimiz sürecektir " şeklinde konuştu .
Okula katkılarından dolayı Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel ve Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak ' a plaketlerini okul adına Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu verdi . Konuşmaların ardından Atatürk rölyefinin açılışı yapıldı . Okulun zeybek ve kolbastı oyun ekipleri gösterileri ile davetlilere keyifli saatler yaşattılar .
Açılışın ardından köylüler tarafından hazırlanan kahvaltı ' ya geçildi .